YTIMESSÄ

Sinulle Nainen syväluotaavaa sydämenhuoltoa –

Verkkokurssi & Live-viikonloput

Sydänlämpimästi tervetuloa mukaan!

YTIMESSÄ-VERKKOKURSSI NAISILLE

YTIMESSÄ -verkkokurssi on löytöretki naiselle sydämeen, omaan sisimpään, aitoon identiteettiin ja henkilökohtaisiin lahjoihin. Kurssi sisältää live-luentoja (mahdollisuus kysymyksille), pohdintoja, luovia menetelmiä sekä ryhmän omat verkkotapaamiset. Kurssi koostuu 5 osiosta, jotka sisältävät elämänkaaren eri aiheita. Teemoja käsitellään verkkotapaamisissa, joita on peräti 10 kertaa. Luentotallenteet ja materiaalit lähetetään osallistujille sähköpostitse kunkin verkkotapaamisen jälkeen. Kurssiosiot ovat:

1.      MINUN KUDELMANI (2 kertaa) – Lempeä katsaus siihen; mistä olemme tulleet, millaisin eväin matkalle lähteneet; mitkä ovat elämämme varjot ja valot 
2.      SYDÄMEN VAPAUS (2 kertaa) – Tutkistelemme syviä arvojamme sekä onnellisuutemme todellisia aiheita.
3.     ELÄMÄN VOIMA (2 kertaa) – Puramme vahingollisia uskomuksia, valerooleja ja häpeän kaapua. Lähdemme liikkeelle sisäisestä levosta ja vahvuuksista käsin.
4.     MINÄ JA MUUT  (2 kertaa) – Käsittelemme kiintymyssuhteiden vaikutusta tämän hetken vuorovaikutussuhteisiin. Punnitsemme omia rajoja, omaa aikaa sekä vuorovaikutusuhteiden merkitystä, haasteita ja mahdollisuuksia.
5.      MATKAAN UUSIN EVÄIN (2 kertaa) – Jaamme parhaimmat reseptit ja pakkaamme reppumme tuorein eväin – matkalle omannäköiseen elämään, sydämestä käsin.

   

  YTIMESSÄ-VERKKOKURSSI

  Kurssi sisältää 10 verkkotapaamista 2 viikon välein, 10 asiantuntijaluentoa livenä, harjoitteita, ohjauksen sekä asiantuntija- ja vertaistuen. Kurssi on kestoltaan n. 5 kuukautta.

  SYKSYN 2023 VERKKOVALMENNUKSEN TAPAAMISET TIISTAISIN ZOOMISSA:

  1. OSIO: MINUN KUDELMANI

  tiistai 15.8. klo 18-20

  tiistai 29.8. klo 18-20

  2. OSIO: SYDÄMEN VAPAUS

  tiistai 12.9. klo 18-20

  tiistai 26.9. klo 18-20

  3. OSIO: ELÄMÄN VOIMA

  tiistai 10.10. klo 18-20

  tiistai 24.10. klo 18-20

  4. OSIO: MINÄ JA MUUT

  tiistai 7.11. klo 18-20

  tiistai 21.11. klo 18-20

  5. OSIO: MATKAAN UUSIN EVÄIN

  tiistai 5.12. klo 18-20

  tiistai 19.12. klo 18-20

  Verkkotapaamiset toteutetaan turvallisesti Zoom alustalla. Saat osallistumislinkin sähköpostiisi viimeistään vuorokausi ennen tapaamista. Verkkotapaamisissa tutustumme ohjatusti aihepiiriin luennon avulla. Kurssilla on mahdollisuus kysyä ja keskustella aihealueen, luennon ja harjoituksien herättämistä ajatuksista ja kokemuksista luottamuksellisesti ryhmässä/pienryhmissä.  Vertais- ja ammattilaistuki on osoittautunut erittäin merkittäväksi kursseillamme. Luennot ovat katsottavissa tallenteelta, jos olet estynyt osallistumasta.

  Kurssimateriaali (luentotallenteet, harjoitteet ja muu materiaali) lähetetään sinulle sähköpostiisi, joten voit hyödyntää sitä omaan tahtiin myös kurssin päätyttyä.

  Kurssin perustana ovat ihmisarvon ja vapaaehtoisuuden kunnioittaminen, kokonaisvaltainen ihmiskäsitys, kristillinen rakkaus sekä positiivinen psykologia. 

  Tarjoamme  KATTAVAN 5 KUUKAUDEN KURSSIPAKETIN sisältäen 10 verkkotapaamista (20 tuntia), 10 asiantuntijaluentoa, materiaalit, harjoitteet sekä tuen EDULLISEEN KOKONAISHINTAAN 225,00 € (alv 0%). Voit maksaa kurssin myös kuukausittain erissä ilman korkoa 5 x 45,00 €.  Verkkokurssi järjestetään Yksin armosta ry:n toimesta. 

  Nainen, ota aikaa itsellesi ja tule löytämään elämääsi kirkkaita timantteja. Olet sydämellisesti tervetullut mukaan!

   

  Kysymyksiä  YTIMESSÄ -valmennuksesta voit esittää alla olevalla lomakkeella

  KURSSIVASTAAVA

  Eija Porspakka

  Yksin armosta ry työntekijä

  Sairaanhoitaja/Valmentaja

  Sielunhoidon opintoja

  Positiivisen psykologian asiantuntija

  ”Elämä on tässä ja nyt – 

  elä siis tässä ja nyt ”

  KURSSIN KÄYNEIDEN AJATUKSIA

  ”Eksyin Ytimessä ryhmään vähän sattumalta. Kurssin aiheet ja luentojen aiheet resonoivat heti alkuunsa, olin toki tiedostanut jo pitkään tarpeeni saada myös keskustella vähän syvemmin joistain aihealueista. Ryhmässä vallitsi alusta lähtien erittäin lämmin ja avoin ilmapiiri, koin itseni aidosti tervetulleeksi, vaikka liityin kurssille vähän jälkikäteen. Vetäjänä Eija teki heti vaikutuksen aitoudella, inhimillisyydellä ja avoimuudellaan. Vertaistuki, ja turvallinen ilmapiiri Eijan johdolla loivat ennennäkemättömän mahdollisuuden tulla oikeasti nähdyksi ja kuulluksi, juuri sen verran kun olin itse valmis jakamaan ❤️ Ryhmään eksyminen on ollut elämäni paras ”eksyminen”, olen varma, että tämä oli näin tarkoitettu ja osa suurempaa suunnitelmaa 🙏 Suosittelen lämpimästi kurssia ihan kaikille, jotka haluavat saada uusia oivalluksia itsestään ja elämästään, tulla nähdyksi/kuulluksi tai vähän tarkentaa suuntaansa elämässään!” – Minna –

  ”Ytimessä –verkkovalmennus auttoi minua löytämään itseni: kuka minä oikeasti olen, kaikkien roolien (suorittaja, taakankantaja jne) alla, omana itsenäni. Sain hyviä työkaluja käyttööni tehtävien kautta, esimerkkinä kiitollisuuspäiväkirja, joka on todella konkreettisesti muuttanut minua ja elämääni positiivisempaan suuntaan. Ihania luentoja syvällisistä aiheista, vertaistukea ryhmästä, luottamuksellisia keskusteluja turvallisessa ilmapiirissä. Suosittelen lämpimästi kaikille!” – Terhi –

   

  YTIMESSÄ-VIIKONLOPUT NAISILLE

  Ytimessä viikonloppuun olet tervetullut omana itsenäsi ja juuri siinä elämän tilanteessa, jossa sillä hetkellä olet. Jokaisella viikonlopulla on oma teemansa, johon pääset tutustumaan asiantuntijoiden ohjauksella ja luovilla menetelmillä.  Saat tukea ja rohkaisua ammattilaisilta ja ryhmäläisiltä.

  Viikonlopun tavoitteena on löytää oivalluksia itsestä ja oman näköisestä elämästä. Päämääränä on kokonaisvaltainen voimaantuminen kehossa, mielessä, sielussa ja ihmissuhteissa.

  Tervetuloa mukaan!

  Kiinnostuksesi, kysymyksesi, kommenttisi, palautteesi ja aihetoiveesi voit kertoa täyttämällä alla oleva lomake. Muista painaa lopuksi ”LÄHETÄ”.

  VÄLÄHDYKSIÄ VIIKONLOPUISTA 

   

  VIDEOLLA VÄLÄHDYKSIÄ ”HÄPESTÄ VAPAUTEEN” -VIIKONLOPUSTA NAISILLE JA MIEHILLE

  TÖRMÄLÄN LOMA- JA KURSSIKESKUKSESSA 26.-28.8.2022

  Vietimme Häpeästä vapauteen -viikonlopun Törmälän loma- ja kurssikeskuksessa, kauniissa Etelä-Konneveden kansallispuiston maisemissa. Saimme pysähtyä ja kuunnella sisäistä lastamme, piilotettuja tunteita, arvottomuutta, pelkoa, syyllisyyttä ja häpeää; sallia kokemuksille tilaa ja ottaa vastaan meille tarkoitettu hyvä, rakkaus ja armo. Hyvä on jatkaa matkaa uusin näköaloin. Kiitos kaikille mukanaolijoille!

  KIITOS JOKAISELLE MUKANA OLLEELLE!

  TOIVOTAMME JOKAISEN  LÄMPIMÄSTI TERVETULLEEKSI TULEVIIN TAPAHTUMIIN!

   

  VIDEOLLA VÄLÄHDYKSIÄ YTIMESSÄ – VOIMAANTUMISEN VIIKONLOPUSTA NAISILLE

  KORHOLAN KARTANOSSA 20.-21.11.2021

  Video on tarkoituksella jätetty autenttiseksi kuvan ja äänen vaihteluineen, jotta saat pienen tuntuman aidosta ja välittömästä ilmapiiristä, jota saimme kokea. Videosta on jätetty pois luento- ja keskusteluhetket niiden herkkyyden takia. Videossa esiintyviltä henkilöiltä on lupa videon esittämiseen.

  KIITOS JOKAISELLE MUKANA OLLEELLE!

  TOIVOTAMME JOKAISEN  LÄMPIMÄSTI TERVETULLEEKSI TULEVIIN TAPAHTUMIIN!

  OLEMME SINUA VARTEN

  Eija Porspakka

  Sairaanhoitaja / Valmentaja

  Kokemusasiantuntija

  Positiivisen psykologian toimija

  ”Elämä on tässä ja nyt – 

  elä siis tässä ja nyt ”

  Teuvo Timisjärvi

  Terapeutti / Valmentaja

  Kouluttaja

  Työnohjaaja

  ”Elämää koskettava kriisi, 

  kutsu syvempään elämään ”

  VIERAILIJOITA

  VIERAILEVIA VALMENTAJIA

  Kutsumme YTIMESSÄ valmennuksiin luennoitsijoiksi ja esiintyjiksi eri alojen asiantuntijoita, ammattilaisia ja taiteilijoita.

  VALEROOLIT TÖRMÄYKSESSÄ -LYHYTFILMI

  VALEROOLIT TÖRMÄYKSESSÄ -lyhytfilmin ensi-ilta 24.5.

  Tuottajina näyttelijät

  Anni Porspakka

  Joona Luoto

   

  SAARA KINNUNEN

  SYVÄT KAIPUUNI -teemassa 8.3. luennoimassa

  Saara Kinnunen

  sosiaalipsykologi (VTK ja FK)

  psykoterapeutti

  kirjailija, kouluttaja

  salla pitkänen

  MINUN ARMONI -teemasta 19.4. kertomassa ja laulamassa

  Salla Pitkänen

  muusikko

  liikunnanopettaja

  SANATAITEILIJA JAAKKO

  VOIMAANNU KIRJOITTAMALLA -teemasta 21.6. jakamassa

  Sanataiteilija Jaakko Karjalainen

  runoilija

  sanoittaja

  käsikirjoittaja

  opettaja