YTIMESSÄ

Sinulle Nainen syväluotaavaa sielunhoitoa –

Voimaantumisen viikonloput &

Verkkovalmennus

Sydänlämpimästi tervetuloa mukaan!

YTIMESSÄ-VIIKONLOPUT NAISILLE

Ytimessä viikonloppuun olet tervetullut omana itsenäsi ja juuri siinä elämän tilanteessa, jossa sillä hetkellä olet. Jokaisella viikonlopulla on oma teemansa, johon pääset tutustumaan asiantuntijoiden ohjauksella ja luovilla menetelmillä.  Saat tukea ja rohkaisua ammattilaisilta ja ryhmäläisiltä.

Viikonlopun tavoitteena on löytää oivalluksia itsestä ja oman näköisestä elämästä. Päämääränä on kokonaisvaltainen voimaantuminen kehossa, mielessä, sielussa ja ihmissuhteissa.

Tervetuloa mukaan!

Kiinnostuksesi, kysymyksesi, kommenttisi, palautteesi ja aihetoiveesi voit kertoa täyttämällä alla oleva lomake. Muista painaa lopuksi ”LÄHETÄ”.

YTIMESSÄ-VERKKOVALMENNUS NAISILLE

YTIMESSÄ -verkkovalmennus on löytöretki naiselle omaan sisimpään, sieluun, sydämeen, ehyeen identiteettiin ja henkilökohtaisiin vahvuuksiin. Valmennus koostuu 5 laajasta osiosta, jotka sisältävät luentoja,  harjoitteita, luovia menetelmiä sekä ryhmän omat verkkotapaamiset. Valmennuksen osiot jaetaan pienempiin aihealueisiin, joita käsitellään verkkotapaamisissa (10 verkkotapaamista). Luennot ja materiaalit ovat saatavilla koko verkkovalmennuksen ajan. Kurssiosiot ovat:

1.      MINUN KUDELMANI – Totuudellinen katsaus siihen; mistä olemme tulleet, millaisin eväin matkalle lähteneet; mitkä ovat elämämme varjot ja valot
2.      SYDÄMEN VAPAUS – Tutkistelemme syviä arvojamme, elämää suurempaa armoa sekä onnellisuutemme ”tositekijöitä”.
3.     ELÄMÄN VOIMA – Puramme vahingollisia uskomuksia, valerooleja ja häpeän kaapua. Lähdemme rohkeasti elämään sisäisestä levosta ja vahvuuksista käsin.
4.     MINÄ JA MUUT  – Käsittelemme kiintymyssuhteiden vaikutusta tämän hetken vuorovaikutussuhteisiin. Punnitsemme omia rajoja, omaa aikaa sekä elämämme vuorovaikutusuhteiden merkitystä, haasteita ja mahdollisuuksia.
5.      MATKAAN UUSIN EVÄIN – Jaamme parhaimmat reseptit ja pakkaamme reppumme tuorein eväin – matkalle omannäköiseen elämään, sydämestä käsin.

   

  KURSSIN KÄYNEIDEN AJATUKSIA

  ”Eksyin Ytimessä ryhmään vähän sattumalta. Kurssin aiheet ja luentojen aiheet resonoivat heti alkuunsa, olin toki tiedostanut jo pitkään tarpeeni saada myös keskustella vähän syvemmin joistain aihealueista. Ryhmässä vallitsi alusta lähtien erittäin lämmin ja avoin ilmapiiri, koin itseni aidosti tervetulleeksi, vaikka liityin kurssille vähän jälkikäteen. Vetäjänä Eija teki heti vaikutuksen aitoudella, inhimillisyydellä ja avoimuudellaan. Vertaistuki, ja turvallinen ilmapiiri Eijan johdolla loivat ennennäkemättömän mahdollisuuden tulla oikeasti nähdyksi ja kuulluksi, juuri sen verran kun olin itse valmis jakamaan ❤️ Ryhmään eksyminen on ollut elämäni paras ”eksyminen”, olen varma, että tämä oli näin tarkoitettu ja osa suurempaa suunnitelmaa 🙏 Suosittelen lämpimästi kurssia ihan kaikille, jotka haluavat saada uusia oivalluksia itsestään ja elämästään, tulla nähdyksi/kuulluksi tai vähän tarkentaa suuntaansa elämässään!” – Minna –

  ”Ytimessä –verkkovalmennus auttoi minua löytämään itseni: kuka minä oikeasti olen, kaikkien roolien (suorittaja, taakankantaja jne) alla, omana itsenäni. Sain hyviä työkaluja käyttööni tehtävien kautta, esimerkkinä kiitollisuuspäiväkirja, joka on todella konkreettisesti muuttanut minua ja elämääni positiivisempaan suuntaan. Ihania luentoja syvällisistä aiheista, vertaistukea ryhmästä, luottamuksellisia keskusteluja turvallisessa ilmapiirissä. Suosittelen lämpimästi kaikille!” – Terhi –

   

  YTIMESSÄ-VERKKOVALMENNUS

  Valmennus koostuu 5 laajasta, eri aihe-alueen osiosta. Jokainen osio sisältää 2 asiantuntijaluentoa/-alustusta ja niihin liittyvät toiminnalliset harjoitteet, 2 ryhmän verkkotapaamista sekä  ohjauksen ja tuen verkossa. Saat täten 10 erilaista luentoa harjoitteineen sekä 10 verkkotapaamista vertaisten ja ammattilaisten seurassa.  Valmennus on kestoltaan n. 5 kuukautta.

  Valmennusmateriaali (luennot, harjoitteet, materiaali, keskustelualue ym.) on tarjolla sinulle Moodlen alustalla www.duurissa.fi/moodle/  koko valmennuksen ajan.  Saat tunnukset ja opastuksen Moodlen käyttöön ilmoittautumisen jälkeen. Materiaali on käytössäsi koko valmennuksen ajan ja voit tallentaa sen itsellesi myöhempää käyttöä varten.

  Verkkotapaamiset toteutetaan luottamuksellisesti ja turvallisesti Zoom alustalla. Saat osallistumislinkin sähköpostiisi aina ennen tapaamista. Verkkotapaamisissa tutustumme ohjatusti aihepiiriin luennon, alustuksen tai esityksen kautta sekä keskustelemme aihealueen, luennon ja harjoituksien herättämistä ajatuksista ja kokemuksista. Sinulla on mahdollisuus kuulla, keskustella, kysellä ja jakaa kokemuksia ammattilaisten ja toisten ryhmäläisten kanssa sekä Zoom tapaamisissa että Moodlen keskustelualustalla. Vertais- ja ammattilaistuki on osoittautunut erittäin merkittäväksi valmennuksissamme. Luento, materiaali ja harjoitteet ovat katsottavissa tallenteena, jos olet estynyt osallistumasta.

  Tarjoamme KOKONAISEN VALMENNUSPAKETIN sisältäen 10 verkkotapaamista, 10 asiantuntijaluentoa, materiaalit, harjoitteet sekä Moodlen oppimisympäristön TODELLA EDULLISEEN HINTAAN  195,00 € (sis.alv) tai osissa 5 x 45,00 €. Voit osallistua myös valitsemaasi, yksittäiseen osioon, jolloin hinta on 50,00 €/osio (sis. alv). 

  Ota aikaa itsellesi ja koe sisäinen vapautuminen – sydämestäsi käsin! Tervetuloa mukaan!

   

  Kysymyksiä  YTIMESSÄ -valmennuksesta voit esittää alla olevalla lomakkeella

  OLEMME SINUA VARTEN

  Eija Porspakka

  Sairaanhoitaja / Valmentaja

  Kokemusasiantuntija

  Positiivisen psykologian toimija

  ”Elämä on tässä ja nyt – 

  elä siis tässä ja nyt ”

  Teuvo Timisjärvi

  Terapeutti / Valmentaja

  Kouluttaja

  Työnohjaaja

  ”Elämää koskettava kriisi, 

  kutsu syvempään elämään ”

  VIERAILIJOITA 

  VIERAILEVIA VALMENTAJIA

  Kutsumme YTIMESSÄ valmennuksiin luennoitsijoiksi ja esiintyjiksi eri alojen asiantuntijoita, ammattilaisia ja taiteilijoita.

  SAARA KINNUNEN

  SYVÄT KAIPUUNI -teemassa 8.3. luennoimassa

  Saara Kinnunen

  sosiaalipsykologi (VTK ja FK)

  psykoterapeutti

  kirjailija, kouluttaja

  salla pitkänen

  MINUN ARMONI -teemasta 19.4. kertomassa ja laulamassa

  Salla Pitkänen

  muusikko

  liikunnanopettaja

  VALEROOLIT TÖRMÄYKSESSÄ -LYHYTFILMI

  VALEROOLIT TÖRMÄYKSESSÄ -lyhytfilmin ensi-ilta 24.5.

  Tuottajina näyttelijät

  Anni Porspakka

  Joona Luoto

   

  SANATAITEILIJA JAAKKO

  VOIMAANNU KIRJOITTAMALLA -teemasta 21.6. jakamassa

  Sanataiteilija Jaakko Karjalainen

  runoilija

  sanoittaja

  käsikirjoittaja

  opettaja

  VÄLÄHDYKSIÄ VIIKONLOPUISTA 

   

  VIDEOLLA VÄLÄHDYKSIÄ ”HÄPESTÄ VAPAUTEEN” -VIIKONLOPUSTA NAISILLE JA MIEHILLE

  TÖRMÄLÄN LOMA- JA KURSSIKESKUKSESSA 26.-28.8.2022

  Vietimme Häpeästä vapauteen -viikonlopun Törmälän loma- ja kurssikeskuksessa, kauniissa Etelä-Konneveden kansallispuiston maisemissa. Saimme pysähtyä ja kuunnella sisäistä lastamme, piilotettuja tunteita, arvottomuutta, pelkoa, syyllisyyttä ja häpeää; sallia kokemuksille tilaa ja ottaa vastaan meille tarkoitettu hyvä, rakkaus ja armo. Hyvä on jatkaa matkaa uusin näköaloin. Kiitos kaikille mukanaolijoille!

  KIITOS JOKAISELLE MUKANA OLLEELLE!

  TOIVOTAMME JOKAISEN  LÄMPIMÄSTI TERVETULLEEKSI TULEVIIN TAPAHTUMIIN!

   

  VIDEOLLA VÄLÄHDYKSIÄ YTIMESSÄ – VOIMAANTUMISEN VIIKONLOPUSTA NAISILLE

  KORHOLAN KARTANOSSA 20.-21.11.2021

  Video on tarkoituksella jätetty autenttiseksi kuvan ja äänen vaihteluineen, jotta saat pienen tuntuman aidosta ja välittömästä ilmapiiristä, jota saimme kokea. Videosta on jätetty pois luento- ja keskusteluhetket niiden herkkyyden takia. Videossa esiintyviltä henkilöiltä on lupa videon esittämiseen.

  KIITOS JOKAISELLE MUKANA OLLEELLE!

  TOIVOTAMME JOKAISEN  LÄMPIMÄSTI TERVETULLEEKSI TULEVIIN TAPAHTUMIIN!