YTIMESSÄ

Voimaantumisen viikonloput ja Verkkovalmennus – sinulle nainen

Lämpimästi tervetuloa!

"YTIMESSÄ" VIIKONLOPUT naisille

Ytimessä viikonloppuun olet tervetullut omana itsenäsi ja juuri siinä elämän tilanteessa, jossa sillä hetkellä olet. Jokaisella viikonlopulla on oma teemansa, johon pääset tutustumaan asiantuntijoiden ohjauksella ja luovilla menetelmillä.  Saat tukea ja rohkaisua ammattilaisilta ja ryhmäläisiltä.

Viikonlopun tavoitteena on löytää oivalluksia itsestä ja oman näköisestä elämästä. Päämääränä on kokonaisvaltainen voimaantuminen kehossa, mielessä, sielussa ja ihmissuhteissa.

Tervetuloa mukaan!

 ”YTIMESSÄ” VOIMAANTUMISEN VIIKONLOPPU NAISILLE 20. – 21.11.2021 KORHOLAN KARTANON JA TAIDEATELJEEN MILJÖÖSSÄ SAVON SYDÄMESSÄ

Onko seuraavat kokemukset sinulle tuttuja: 

 • turhautuminen
 • hämmentyminen
 • vaikeus tehdä päätöksiä
 • ”Ei tämä kuitenkaan onnistu!”
 • ”Ei minun kannata yrittää!”
 • ”Ei unelmani koskaan toteudu!”
 • ”Minun on vain sopeuduttava tähän!”
 • ”Minun on ajateltava ensin muita!”
 • jne.

Edellä mainitut kokemukset kuvaavat ristiriitaa tietoisen mielen ja alitajunnan välillä. Tietoisen mielen avulla suunnittelemme ja päätämme asioista. Tiedostomaton mieli eli alitajunta ohjaa tunteitamme ja käyttäytymistämme. Kun alitajuinen käyttäytymismalli tai uskomus on ristiriidassa tietoisen päätöksen ja toiminnan kanssa, syntyy blokkitilanne. Se ilmenee mm. yllä kuvattuina tunteina tai reaktioina.

Kun alitajunta ja tietoinen mieli ovat sopusoinnussa, elämä alkaa sujua. Asiat luistavat helpommin ja syntyy rohkeus ja luottamus tehdä asioita, jotka voimaannuttavat ja vievät eteenpäin.

Viikonlopun aikana voit itse kokea, kuinka blokin poistuminen vapauttaa ja voimaannuttaa välittömästä, ja voit itse oppia tämän menetelmän käytön. 

Valmentajina terapeutti, työnohjaaja, kouluttaja Teuvo Timisjärvi sekä sairaanhoitaja, positiivisen psykologian asiantuntija, valmentaja Eija Porspakka

YTIMESSÄ – VIIKONLOPPU 20.-21.11.2021 Korholan Kartanossa, Korholantie 111, 77700 Rautalampi 

Viikonlopun täysihoito-valmennuspaketti vain 175,00 €/hlö sisältäen kaiken seuraavan: luennot ja alustukset aiheesta, terapia- ja luovan työskentelyn, harjoitteet, voimaannuttavan ohjelman, täysihoidon, lähiruoasta valmistetut runsaat pitopöytätarjoilut, majoituksen 2-4 hengen huoneissa, liinavaatteet ja pyyhkeet, rantasaunan löylyt ja mahdollisuuden uintiin sekä elämyskokemuksen Oili Marskin taiteesta. Ota aikaa itsellesi ja koe sisäinen vapautuminen! Tule yksin tai ystäväsi kanssa! 

P.S. Pidä kiirettä! Mukaan mahtuu 20 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä!

Korholan Kartanoon, Rautalammille pääset helpoiten omalla autolla. Lähin rautatieasema on Suonenjoella. Järjestämme tarvittaessa yhteiskuljetuksen Suonenjoelta Korholan kartanoon hintaan 8 e/hlö. 

P.S. Alla videoklippi, jossa Teuvo Timisjärvi kertoo viikonlopun teemasta!

Kysymyksiä voit esittää alla olevalla lomakkeella

"YTIMESSÄ" VERKKOVALMENNUS NAISILLE

”Ytimessä” -verkkovalmennus on löytöretki naiselle omaan sisimpään, ehyeen identiteettiin ja henkilökohtaisiin vahvuuksiin. Valmennus koostuu 5 laajasta osiosta, jotka sisältävät luentoja, harjoitteita, luovia menetelmiä sekä ryhmän omat verkkotapaamiset. Valmennuksen osiot ovat:

1.      MINUN KUDELMANI – Syvennymme siihen, mistä olemme tulleet ja millaisin eväin matkaan lähteneet (rakkaus, arvostus, merkitys, yhteys)
2.      SYDÄMENI ELÄMÄ – Tutkistelemme elämämme arvoja ja unelmia ja löydämme avaimet, joilla pääsemme toteuttamaan niitä konkreettisesti
3.      MINÄ VAHVISTUN – Puramme vahingolliset uskomukset ja löydämme henkilökohtaiset vahvuudet niissä vahvistuen
4.      YHDESSÄ JA ERIKSEEN – Käsittelemme oman ajan ja elämämme vuorovaikutusuhteiden merkitystä, haasteita ja mahdollisuuksia
5.      UUTEEN NOUSUUN – Jaamme parhaimmat reseptit ja pakkaamme reppumme tuorein eväin – matkalle omannäköiseen elämään

   

   ”YTIMESSÄ” VERKKOVALMENNUKSEN RYHMÄ ALOITTAA VUODEN 2022 ALUSSA – ILMOITTAUTUMINEN ON AVATTU, VARMISTA PAIKKASI ENNAKKOON

   

  Valmennus koostuu 5 laajasta osiosta (kts. yllä). Saat jokaisesta osiosta luentoja, harjoitteita,  toiminnallisia ja luovia menetelmiä sekä ammattilaisten ohjauksen ja tuen. Voit keskustella, kysellä ja jakaa kokemuksia ammattilaisten ja toisten ryhmäläisten kanssa verkkotapaamisissa, joita pidämme jokaisen teeman kohdalla. Luennot, luovat menetelmät, tehtävät, asiantuntijaohjaus sekä vertaistuki tukevat sinua löytämään ehyen identiteettisi sekä mielen ja kehon sopusoinnun. Valmennus on kestoltaan noin 5 kuukautta. Tarjoamme kokonaisen 5 osion valmennuspaketin sisältäen kaiken edellämainitun, edulliseen hintaan, vain 150,00 €/hlö (sis.alv 24 %). Lisäksi tarjoamme korotonta maksuaikaa 30 pv valmennuksen aloituksesta.

  Ota aikaa itsellesi ja koe sisäinen vapautuminen! Halutessasi voit pyytää ystäväsi myös mukaan! 

  Valmennusryhmä aloittaa tammikuussa 2022. ryhmään mahtuu 20 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Varmista paikkasi ilmoittautumalla. 

  Kysymyksiä voit esittää alla olevalla lomakkeella

  TÄÄLTÄ NÄET YTIMESSÄ- VIIKONLOPUN PALASIA

  OLEMME SINUA VARTEN

  Eija Porspakka

  Sairaanhoitaja / Valmentaja

  Kokemusasiantuntija

  Positiivisen psykologian toimija

  ”Elämä on tässä ja nyt – 

  elä siis tässä ja nyt ”

  Teuvo Timisjärvi

  Terapeutti / Valmentaja

  Kouluttaja

  Työnohjaaja

  ”Elämää koskettava kriisi, 

  kutsu syvempään elämään ”

  Riitta Marjamaa

  Lääkäri / Valmentaja

  NLP-Mestari

  Positiivisen psykologian toimija 

  ”Riittävän hyvä on tarpeeksi”