YTIMESSÄ

Sinulle Nainen syväluotaavaa valmennusta –

Voimaantumisen viikonloput &

Verkkovalmennus

Sydänlämpimästi tervetuloa mukaan!

"YTIMESSÄ" VERKKOVALMENNUS NAISILLE

“Ytimessä” -verkkovalmennus on löytöretki naiselle omaan sisimpään, sydämeen, ehyeen identiteettiin ja henkilökohtaisiin vahvuuksiin. Valmennus koostuu 5 laajasta osiosta, jotka sisältävät luentoja,  harjoitteita, luovia menetelmiä sekä ryhmän omat verkkotapaamiset. Valmennuksen osiot ovat:

1.      MINUN KUDELMANI – Totuudellinen katsaus siihen; mistä olemme tulleet, millaisin eväin matkalle lähteneet; mitkä ovat elämämme varjot ja valot (2 luentoa, toiminnalliset harjoitteet ja 2 verkkotapaamista)
2.      SYDÄMEN VAPAUS – Tutkistelemme syviä arvojamme ja elämää suurempaa armoa (2 luentoa, toiminnalliset harjoitteet ja 2 verkkotapaamista)
3.     ELÄMÄN VOIMA – Puramme vahingollisia uskomuksia ja valerooleja. Lähdemme rohkeasti elämään sisäisestä levosta ja luontaisista vahvuuksista käsin. (2 luentoa, toiminnalliset harjoitteet ja 2 verkkotapaamista)
4.     MINÄ JA MUUT  – Käsittelemme omia rajoja, omaa aikaa sekä elämämme vuorovaikutusuhteiden merkitystä, haasteita ja mahdollisuuksia (2 luentoa, toiminnalliset harjoitteet ja 2 verkkotapaamista)
5.      MATKAAN UUSIN EVÄIN – Jaamme parhaimmat reseptit ja pakkaamme reppumme tuorein eväin – matkalle omannäköiseen elämään, sydämestä käsin. (2 luentoa, toiminnalliset harjoitteet ja 2 verkkotapaamista)

   

   “YTIMESSÄ” VERKKOVALMENNUKSEN RYHMÄ ALOITTAA 22.2.2022

  ILMOITTAUDU ALLA OLEVALLA LOMAKKEELLA

   

  Valmennus koostuu 5 laajasta, eri aihe-alueen osiosta (teemat yllä). Jokainen osio sisältää 2 luentoa ja niihin liittyvät toiminnalliset harjoitteet, 2 ryhmän verkkotapaamista sekä  ohjauksen ja tuen verkossa. Saat täten 10 erilaista luentoa harjoitteineen sekä 10 verkkotapaamista vertaisten ja ammattilaisten seurassa. Voit keskustella, kysellä ja jakaa kokemuksia ammattilaisten ja toisten ryhmäläisten kanssa verkkotapaamisissa. Valmennus on kestoltaan noin 5 kuukautta. Tarjoamme kokonaisen 5 osion valmennuspaketin sisältäen kaiken edellämainitun, edulliseen hintaan, vain 150,00 €/hlö (sis.alv 24 %). Lisäksi tarjoamme korotonta maksuaikaa 30 pv valmennuksen aloituksesta.

  Ota aikaa itsellesi ja koe sisäinen vapautuminen! Halutessasi voit pyytää ystäväsi myös mukaan! 

  Valmennusryhmä aloittaa 22.2.2022 ensimmäisellä verkkotapaamisella. Varmista paikkasi ilmoittautumalla. 

  Kysymyksiä voit esittää alla olevalla lomakkeella

  OLEMME SINUA VARTEN

  Eija Porspakka

  Sairaanhoitaja / Valmentaja

  Kokemusasiantuntija

  Positiivisen psykologian toimija

  “Elämä on tässä ja nyt – 

  elä siis tässä ja nyt “

  Teuvo Timisjärvi

  Terapeutti / Valmentaja

  Kouluttaja

  Työnohjaaja

  “Elämää koskettava kriisi, 

  kutsu syvempään elämään “

  Riitta Marjamaa

  Lääkäri / Valmentaja

  NLP-Mestari

  Positiivisen psykologian toimija 

  ”Riittävän hyvä on tarpeeksi” 

  "YTIMESSÄ" VIIKONLOPUT naisille

  Ytimessä viikonloppuun olet tervetullut omana itsenäsi ja juuri siinä elämän tilanteessa, jossa sillä hetkellä olet. Jokaisella viikonlopulla on oma teemansa, johon pääset tutustumaan asiantuntijoiden ohjauksella ja luovilla menetelmillä.  Saat tukea ja rohkaisua ammattilaisilta ja ryhmäläisiltä.

  Viikonlopun tavoitteena on löytää oivalluksia itsestä ja oman näköisestä elämästä. Päämääränä on kokonaisvaltainen voimaantuminen kehossa, mielessä, sielussa ja ihmissuhteissa.

  Tervetuloa mukaan!

  ENSIMMÄINEN “YTIMESSÄ” VOIMAANTUMISEN VIIKONLOPPU PIDETTY 20. – 21.11.2021 KORHOLAN KARTANOSSA RAUTALAMMILLA

  Voit katsoa välähdyksiä viikonlopusta alla olevasta videoklipistä.

  Kysymyksesi ja kiinnostuksesi tulevista tapahtumista voit esittää alla olevalla lomakkeella.

  YTIMESSÄ- VIIKONLOPUN PALASIA

   

  VIDEOLLA VÄLÄHDYKSIÄ YTIMESSÄ – VOIMAANTUMISEN VIIKONLOPUSTA NAISILLE

  KORHOLAN KARTANOSSA 20.-21.11.2021

  Video on tarkoituksella jätetty autenttiseksi kuvan ja äänen vaihteluineen, jotta saat pienen tuntuman aidosta ja välittömästä ilmapiiristä, jota saimme kokea. Videosta on jätetty pois luento- ja keskusteluhetket niiden herkkyyden takia. Videossa esiintyviltä henkilöiltä on lupa videon esittämiseen.

  KIITOS JOKAISELLE MUKANA OLLEELLE!

  TOIVOTAMME JOKAISEN  LÄMPIMÄSTI TERVETULLEEKSI TULEVIIN YTIMESSÄ -TAPAHTUMIIN!