YTIMESSÄ

Sinulle Nainen syväluotaavaa valmennusta –

Voimaantumisen viikonloput &

Verkkovalmennus

Sydänlämpimästi tervetuloa mukaan!

"YTIMESSÄ" VERKKOVALMENNUS NAISILLE

”Ytimessä” -verkkovalmennus on löytöretki naiselle omaan sisimpään, sydämeen, ehyeen identiteettiin ja henkilökohtaisiin vahvuuksiin. Valmennus koostuu 5 laajasta osiosta, jotka sisältävät luentoja,  harjoitteita, luovia menetelmiä sekä ryhmän omat verkkotapaamiset. Valmennuksen osiot ovat:

1.      MINUN KUDELMANI – Totuudellinen katsaus siihen; mistä olemme tulleet, millaisin eväin matkalle lähteneet; mitkä ovat elämämme varjot ja valot (2 luentoa, toiminnalliset harjoitteet ja 2 verkkotapaamista)
2.      SYDÄMEN VAPAUS – Tutkistelemme syviä arvojamme ja elämää suurempaa armoa (2 luentoa, toiminnalliset harjoitteet ja 2 verkkotapaamista)
3.     ELÄMÄN VOIMA – Puramme vahingollisia uskomuksia ja valerooleja. Lähdemme rohkeasti elämään sisäisestä levosta ja luontaisista vahvuuksista käsin. (2 luentoa, toiminnalliset harjoitteet ja 2 verkkotapaamista)
4.     MINÄ JA MUUT  – Käsittelemme omia rajoja, omaa aikaa sekä elämämme vuorovaikutusuhteiden merkitystä, haasteita ja mahdollisuuksia (2 luentoa, toiminnalliset harjoitteet ja 2 verkkotapaamista)
5.      MATKAAN UUSIN EVÄIN – Jaamme parhaimmat reseptit ja pakkaamme reppumme tuorein eväin – matkalle omannäköiseen elämään, sydämestä käsin. (2 luentoa, toiminnalliset harjoitteet ja 2 verkkotapaamista)

   

   ”YTIMESSÄ” VERKKOVALMENNUKSEN RYHMÄ ON ALOITTANUT 22.2.22

  VOIT ILMOITTAUTUA VIELÄ RYHMÄÄN 13.3. ASTI (ALLA PAINIKE)

   

  Valmennus koostuu 5 laajasta, eri aihe-alueen osiosta (ohjelma alla). Jokainen osio sisältää 2 luentoa ja niihin liittyvät toiminnalliset harjoitteet, 2 ryhmän verkkotapaamista sekä  ohjauksen ja tuen verkossa. Saat täten 10 erilaista luentoa harjoitteineen sekä 10 verkkotapaamista vertaisten ja ammattilaisten seurassa.  Valmennus on kestoltaan lähes puoli vuotta.

  Valmennusmateriaali (luennot, harjoitteet, materiaali, keskustelualue ym.) on tarjolla sinulle Moodlen alustalla www.duurissa.fi/moodle/  koko valmennuksen ajan.  Saat tunnukset ja opastuksen Moodlen käyttöön ilmoittautumisen jälkeen. Materiaali on käytössäsi koko valmennuksen ajan ja voit tallentaa sen itsellesi myöhempää käyttöä varten.

  Verkkotapaamiset toteutetaan luottamuksellisesti ja turvallisesti Zoom alustalla. Saat osallistumislinkin sähköpostiisi aina ennen tapaamista. Verkkotapaamisissa tutustumme ohjatusti aihepiiriin luennon, alustuksen tai esityksen kautta sekä keskustelemme aihealueen, luennon ja harjoituksien herättämistä ajatuksista ja kokemuksista. Sinulla on mahdollisuus kuulla, keskustella, kysellä ja jakaa kokemuksia ammattilaisten ja toisten ryhmäläisten kanssa sekä Zoom tapaamisissa että Moodlen keskustelualustalla. Vertais- ja ammattilaistuki on osoittautunut erittäin merkittäväksi valmennuksissamme. Luento, materiaali ja harjoitteet ovat katsottavissa tallenteena, jos olet estynyt osallistumasta.

  Tarjoamme kokonaisen 5 osion valmennuspaketin sisältäen kaiken edellämainitun, erittäin edulliseen hintaan, vain 150,00 €/hlö (sis.alv). Lisäksi tarjoamme korotonta maksuaikaa 30 pv valmennuksen aloituksesta.

  Ota aikaa itsellesi ja koe sisäinen vapautuminen! Pyydä ystäväsi myös mukaan! 

  Valmennusryhmä on aloittanut 22.2.2022 ensimmäisellä verkkotapaamisella. Pääset mukaan ryhmään ilmoittautuessasi 13.3.22. mennessä. Ilmoittautumaan pääset painamalla alla olevaa oranssia painiketta.

   OHJELMA

  VIERAILEVA LUENNOITSIJA/ESIINTYJÄ VAHVISTETAAN JOKA KUUKAUDEN ALUSSA. HÄN ON ERI ALAN AMMATTILAINEN, ASIANTUNTIJA, TAITEILIJA, MUUSIKKO TAI ESIINTYJÄ. HÄN ON HENKILÖ, JOKA TUKEE JA ANTAA VIRTAA VALMENNUKSEN EDETESSÄ.

  LUENTO, MATERIAALI JA HARJOITE SAATAVILLA MOODLESSA JOKAISEN VERKKOTAPAAMISEN JÄLKEEN KOKO VALMENNUKSEN AJAKSI

  HELMIKUU – TERVETULOA

  22.2.  ELÄMÄN KARTTA – Verkkotapaaminen klo 18-20 tutustuminen & ohjaus valmennukseen

             PÄÄN JA SYDÄMEN YHTEYS – luennoitsijana Teuvo Timisjärvi, terapeutti, työnohjaaja, kouluttaja

  MAALISKUU – MINUN KUDELMANI

  8.3.   SYVÄT TARPEENI -Verkkotapaaminen klo 18–20 – kuukauden vierailijaluennoitsijana Saara Kinnunen, sosiaalipsykologi, psykoterapeutti

  22.3.  MINUN KUDELMANI -Verkkotapaaminen klo 18–20 – kahden ensimmäisen aihepiirin reflektointia ja kokemusten vaihtoa

  HUHTIKUU – SYDÄMENI VAPAUS

  5.4.   LÖYDÄN ARVONI -Verkkotapaaminen klo 18–20

  19.4.  LÖYDÄN ARMONI -Verkkotapaaminen klo 18–20 – kuukauden vierailijana Salla Pitkänen, muusikko, liikunnanopettaja

  TOUKOKUU – ELÄMÄN VOIMA

  3.5.   VAPAAKSI RAJOITTAVISTA USKOMUKSISTA -Verkkotapaaminen klo 18–20

  24.5.  VOIMAA VAHVUUKSISTA -Verkkotapaaminen klo 18–20

  KESÄKUU – MINÄ JA MUUT

  7.6.   VUOROVAIKUTTEISTA -Verkkotapaaminen klo 18–20

  21.6.  UNELMIANI KOHTI -Verkkotapaaminen klo 18–20

  HEINÄKUU – MATKAAN UUSIN EVÄIN

  5.7.   MUUTOSVOIMAA -Verkkotapaaminen klo 18–20

  19.7.  UUSI ALKU -Verkkotapaaminen & päättäjäiset klo 18–20

  – Oikeudet ohjelmanmuutoksiin pidätetään –

  Kysymyksiä  YTIMESSÄ -valmennuksesta voit esittää alla olevalla lomakkeella

  OLEMME SINUA VARTEN

  Eija Porspakka

  Sairaanhoitaja / Valmentaja

  Kokemusasiantuntija

  Positiivisen psykologian toimija

  ”Elämä on tässä ja nyt – 

  elä siis tässä ja nyt ”

  Teuvo Timisjärvi

  Terapeutti / Valmentaja

  Kouluttaja

  Työnohjaaja

  ”Elämää koskettava kriisi, 

  kutsu syvempään elämään ”

  VIERAILEVIA VALMENTAJIA

  Kutsumme YTIMESSÄ valmennuksiin luennoitsijoiksi ja esiintyjiksi eri alojen asiantuntijoita, ammattilaisia ja taiteilijoita.

  SAARA KINNUNEN

  SYVÄT KAIPUUNI -teemassa 8.3. luennoimassa

  Saara Kinnunen

  sosiaalipsykologi (VTK ja FK)

  psykoterapeutti

  kirjailija, kouluttaja

  SALLA PITKÄNEN

  MINUN ARMONI -teemasta 19.4. kertomassa ja laulamassa

  Salla Pitkänen

  muusikko

  liikunnanopettaja

   

   

  "YTIMESSÄ" VIIKONLOPUT naisille

  Ytimessä viikonloppuun olet tervetullut omana itsenäsi ja juuri siinä elämän tilanteessa, jossa sillä hetkellä olet. Jokaisella viikonlopulla on oma teemansa, johon pääset tutustumaan asiantuntijoiden ohjauksella ja luovilla menetelmillä.  Saat tukea ja rohkaisua ammattilaisilta ja ryhmäläisiltä.

  Viikonlopun tavoitteena on löytää oivalluksia itsestä ja oman näköisestä elämästä. Päämääränä on kokonaisvaltainen voimaantuminen kehossa, mielessä, sielussa ja ihmissuhteissa.

  Tervetuloa mukaan!

  SEURAAVA YTIMESSÄ -LIVE VIIKONLOPPU TULOSSA KEVÄT-KESÄ 2022 !

  Kiinnostuksessi tulevista tapahtumista ja aihe-ehdotuksia tuleviin tapahtumiin voit esittää alla olevalla lomakkeella.

  YTIMESSÄ- VIIKONLOPUN PALASIA

   

  VIDEOLLA VÄLÄHDYKSIÄ YTIMESSÄ – VOIMAANTUMISEN VIIKONLOPUSTA NAISILLE

  KORHOLAN KARTANOSSA 20.-21.11.2021

  Video on tarkoituksella jätetty autenttiseksi kuvan ja äänen vaihteluineen, jotta saat pienen tuntuman aidosta ja välittömästä ilmapiiristä, jota saimme kokea. Videosta on jätetty pois luento- ja keskusteluhetket niiden herkkyyden takia. Videossa esiintyviltä henkilöiltä on lupa videon esittämiseen.

  KIITOS JOKAISELLE MUKANA OLLEELLE!

  TOIVOTAMME JOKAISEN  LÄMPIMÄSTI TERVETULLEEKSI TULEVIIN YTIMESSÄ -TAPAHTUMIIN!