HOITAVA YHTEYS -VALMENNUS

SAIRASTUNEELLE JA LÄHEISELLE

Duurissa tarjoaa valmennusta sairastuneelle ja hänen läheiselleen erilaisina kursseina ja tapahtumina, joita järjestetään sekä verkossa että livenä paikan päällä.

Tavoitteena on tukea sairastuneen ja hänen läheisensä vuorovaikutusta sekä vahvistaa molempien kokonaisvaltaista terveyttä ja hyvinvointia.

HOITAVA YHTEYS -VALMENNUS TIIVISTETTYNÄ

valmennus

Järjestämme erilaisia kursseja ja tapahtumia sairastuneelle ja läheiselle sekä verkossa että livenä. Valmentajina toimivat Duurissan omat ja valitut ammattilaiset ja asiantuntijat.

valmennus perustuu

Valmennus pohjautuu positiiviseen psykologiaan, kokonaisvaltaiseen ihmiskäsitykseen, kristillisiin arvoihin sekä  ratkaisukeskeiseen ja sielunhoidolliseen näkökulmaan.

valmennuksen tavoitteet

Tavoitteena on tukea sairastuneen ja hänen läheisensä vuorovaikutusta sekä vahvistaa molempien kokonaisvaltaista terveyttä ja hyvinvointia.

VALMENTAJINA

Eija Porspakka

positiivisen psykologian asiantuntija

sairaanhoitaja

valmentaja

kokemusasiantuntija

Sirkku Timisjärvi

sielunhoitoterapeutti ACC

esh-kätilö

ekspressiivinen taideterapeutti

Ihminen tavattavissa–terapeutti ®

psykodraamaohjaaja

Teuvo Timisjärvi

sielunhoitoterapeutti ACC

työnohjaaja

kouluttaja

KTM

VALMENNUS TIIVISTETTYNÄ

valmennus

Järjestämme erilaisia kursseja ja tapahtumia erilaisille ryhmille ja yksilöille sekä verkossa että livenä. Valmentajina toimivat Duurissan omat ja valitut ammattilaiset ja asiantuntijat.

valmennus perustuu

Valmennus pohjautuu positiiviseen psykologiaan, kokonaisvaltaiseen ihmiskäsitykseen, kristillisiin arvoihin sekä  ratkaisukeskeiseen ja sielunhoidolliseen näkökulmaan.

valmennuksen tavoitteet

Tavoitteena on tukea kokonaisvaltaista terveyttä ja hyvinvointia, oman näköisen elämän löytymistä sekä vuorovaikutusta. 

PALAUTETTA HOITAVA YHTEYS -KURSSILTA

HOITAVA YHTEYS -viikonloppu järjestettiin Perheniemen opistolla Tellervo Edessalon säätiön tukemana syövän kokeneille ja läheisille lokakuussa 2022. Viikonlopun aikana koettiin syvää yhteyttä ja läsnäoloa, löydettiin oivalluksia ja saatiin vahvistusta asiantuntijoiden ja vertaisten kokemuksista. Viikonlopun ohjelmaan kuului luentoja, psykodraamaa, taideterapiaa, keskusteluja, harjoituksia, musiikkia sekä yhteistä jakamista. Perheniemen idyllinen kartano ja ympäristö loivat autenttisia kokemuksia.

Valmentajina toimivat Teuvo Timisjärvi (sielunhoitoterapeutti ACC, työnohjaaja, kouluttaja, KTM), Sirkku Timisjärvi (sielunhoitoterapeutti ACC, esh-kätilö, ekspressiivinen taideterapeutti, Ihminen tavattavissa–terapeutti ®, psykodraamaohjaaja) ja Eija Porspakka (sairaanhoitaja amk, Positiivisen psykologian asiantuntija, valmentaja).

KIITÄMME KAIKKIA OSALLISTUNEITA JA YHTEISTYÖTAHOJA UPEASTA VIIKONLOPUSTA! 

SAIMME UPEAA PALAUTETTA KAIKILTA OSALLISTUJILTA. TÄSSÄ YHDEN MIESOSALLISTUJAN KERTOMAA:

Vielä kerran kiitos ihanasta ja antoisasta kurssista. Se oli hyvin järjestetty osanottaja-lähtöisesti. Ei tyrkytetty mitään, vaan ohjeistettiin jokainen kohdaltaan prosessoimaan aiheita. Kurssi herätti kiinnostusta ja antoi energiaa uuden omaksumiseen. Ja aihe oli syvällinen ja tunteisiin menevä. Se herätti ajattelemaan ja auttoi katsomaan asioita uudesta näkökulmasta. Se mursi muuria sydämen ja aivojen välistä. Se loi ryhmään ihanan yhteenkuuluvaisuuden. Se oli outo ja samalla syvällinen ihana kokemus. Asian laajuuden johdosta aikaa olisi saanut olla enemmän perusteellista paneutumista varten. Aihe herätti aivan uusia ajatuksia ja ulottuvuuksia. Heräsi kiinnostus jatkoa kohtaan ja asian syvällisempään tarkasteluun. Siksi olisi hienoa, jos uusi livetapaaminen voitaisiin toteuttaa. Olisi kiinnostavaa kuulla eri kokemuksia ja tuntemuksia asian tiimoilta ja saada aiheeseen liittyvää lisäselvitystä. Vaikka kurssi maksaisi enemmän, uskon asian olevan sen verran tärkeä ja antoisa, että siihen haluaa satsata. Toivon oikein hyvää ja antoisaa jatkoa sekä uudelleen tapaamista. Henkilökohtainen kiitokseni Eijalle, Sirkulle ja Teuvolle!

     

YDINAJATUKSEMME

Kokonaisvaltainen ihmiskäsitys: Jokainen meistä on fyysinen, henkinen, sosiaalinen ja hengellinen arvokas kokonaisuus.

Elämän kunnioittaminen: Jokaisen elämä on ainutkertainen ja arvokas.

Positiivinen psykologia: Valmennus ja koulutus perustuvat Positiivisen psykologian tieteeseen ja tutkimuksiin.

Positiivinen terveys: Laajennettu käsitys sairauden hoidosta koko elämää koskettavaan terveyden hoitoon ja hyvinvointiin.

Voimavarakeskeisyys: Voimavaroja ja vahvuuksia kehittämällä saavutamme enemmän kuin pelkästään heikkouksia parantamalla.

Ratkaisukeskeisyys: Murramme muureja, raivaamme esteitä ja etsimme ratkaisuja päästäksemme tavoitteisiimme.

KIINNOSTUITKO? OTA YHTEYTTÄ ALLA OLEVALLA LOMAKKEELLA