Saatavilla olevat kurssit

YTIMESSÄ - VOIMAA NAISILLE

Valmennus on naisen muutosmatka omaan sisimpään, identiteettiin ja oman näköiseen elämään. Valmennus on jaettu 5 laajaan osioon.. Tutkistelemme, mistä olemme tulleet ja millaisin eväin, miten voimme toteuttaa elämämme arvoja ja kuinka vahvistamme voimavarojamme. Käsittelemme oman ajan ja vuorovaikutuksen merkitystä. Jaamme parhaat reseptit ja pakkaamme reput tuorein eväin.

Valmennus koostuu luennoista, harjoituksista ja toiminnallisista, luovista menetelmistä. Valmennusryhmä kokoontuu verkossa kunkin aihepiirin kohdalla keskustelemaan ja jakamaan kokemuksiaan. Ryhmän verkkotapaamiset ilmoitetaan tällä etusivulla. Luennot, luovat menetelmät, tehtävät, asiantuntijaohjaus sekä vertaistuki tukevat sinua löytämään ehyen identiteettisi sekä mielen ja kehon sopusoinnun. Valmennus on kestoltaan noin 5 kuukautta. Kokonainen 5 osion valmennuspaketti sisältäen kaiken edellä mainitun vain 150,00 €/hlö (sis. alv 24 %)

Ota aikaa itsellesi ja koe sisäinen vapautuminen! Pyydä ystäväsi myös mukaan! 

HOITAVA YHTEYS -VALMENNUS SAIRASTUNEELLE & LÄHEISELLE

Valmennus on tarkoitettu sairastuneen ja läheisen henkilökohtaisen ja yhteisen hoitavan yhteyden vahvistamiseksi. Valmennus on ryhmävalmennusta asiantuntijoiden ja vertaisten tuella. 

MOLLISTA MAHDOLLISUUTEEN -VALMENNUS SYÖVÄN KOKENEILLE - 1. OSIO: OMANNÄKÖINEN ELÄMÄ

Kurssin aikana annat ajan levolle ja pysähdyt kartoittamaan tämän hetkisen elämän tilanteesi, arvosi ja unelmasi. Opit tunnistamaan ja satsaamaan henkilökohtaisiin onnellisuuden tekijöihisi elämässäsi. Käsittelemme syvästi kahta suurta onnellisuuden tekijää: anteeksiantamus ja kiitollisuus. 

MOLLISTA MAHDOLLISUUTEEN -VALMENNUS SYÖVÄN KOKENEILLE - 2. OSIO: UUSI MINUUS

Kriisi on kutsu syvempään elämään. Tarkastelemme historiaamme ja puramme valeminuutta ja -rooleja esim. suorittajan, uhrin, hauskuttajan, ylikiltin rooleja. Kurssin tavoitteena on vapautua ulkoa ohjautuvasta elämästä oman näköiseen elämään.  .

MOLLISTA MAHDOLLISUUTEEN -VALMENNUS SYÖVÄN KOKENEILLE - 3. OSIO: KAUNIIKSI JA ROHKEAKSI

Kurssilla pääset purkamaan elämääsi rajoittavia uskomuksia ja löytämään omat vahvuutesi. Saat kuulla positiivisen terveyden pilareista ja tunnistat kehon ja mielen yhteyden. Kurssilla voimaannut rentous- ja mielikuvaharjoitusten avulla.

MOLLISTA MAHDOLLISUUTEEN -VALMENNUS SYÖVÄN KOKENEILLE - 4. OSIO: YHDESSÄ JA ERIKSEEN

Kurssilla tutustumme erilaisiin ihmisluonteisiin ja kiintymyssuhteisiin. Kurssin tavoitteena on ymmärtää omaa ja läheisen luontaista rakkaudenkieltä ja saada vuorovaikutuksesta toimivaa, niin että tulemme nähdyksi, kuulluksi, ymmärretyksi ja kosketetuksi. Nyt on aika latistuksen mankelista kukoistuslupaan!


MOLLISTA MAHDOLLISUUTEEN -VALMENNUS SYÖVÄN KOKENEILLE - 5. OSIO: UUTEEN NOUSUUN

Kriisin jälkeisessä kasvussa on mahdollisuudet uuteen - sekä henkilökohtaisessa että sosiaalisessa elämässäsi. Teemoina ovat esim. merkityksen kokeminen, intohimo, uppoutuminen ja aikaansaaminen. Saat työkaluja, joilla lähdet toteuttamaan omaa unelmaasi olosuhteista riippumatta.Sivuston uutiset

DUURISSA - VALMENNUS JA KOULUTUS

Eija Porspakka -

Tarjoamme yksilö- ja ryhmävalmennusta eri asiakasryhmille sekä sairauden, kriisin ja elämänmuutoksen kohdanneille ihmisille. Järjestämme valmennusta ja koulutusta oppilaitoksille, yrityksille ja yhteisöille. Toteutamme valmennusta ja koulutusta sekä paikan päällä että verkossa. Tällä sivulla osa verkkovalmennuksestamme. Katso lisää toiminnastamme ja lähde mukaan! www.duurissa.fi