YKSILÖVALMENNUS

Voit varata oman, yksilöllisen ajan; jolloin sinä tulet henkilökohtaisesti kohdatuksi, kuulluksi, nähdyksi ja ymmärretyksi. Kuuntelen elämäsi tarinaa ja autan sinua elämäsi taitekohdissa & haasteissa. Tuen sinua, että voit nähdä itsesi rakastettuna, arvokkaana ja elämäsi merkityksekkäänä. Autan sinua löytämään elämäsi arvokkaita asioita ja luonteesi vahvuuksia, jotka tukevat sinua sinun näköiseen elämään.

VALMENTAJANASI

Eija Porspakka

Positiivisen psykologian asiantuntija

Sairaanhoitaja (amk)

Valmentaja, kouluttaja

Sielunhoidon ja saattohoidon opintoja & kokemus

Kokemusasiantuntija

YKSILÖVALMENNUS TIIVISTETTYNÄ

valmennus

Valmennus on sinun ja valmentajan kahdenkeskisiä sovittuja tapaamisia joko verkossa Zoomin alustalla tai kasvokkain. Valmennuksen lähtökohtana ovat sinun tarpeesi, toiveesi ja elämäntilanteesi. Valmennus etenee yhdessä sovituin askelein. Ensimmäinen 30 minuutin tutustumiskerta on aina maksuton, jonka jälkeen voit rauhassa pohtia haluatko jatkaa valmennusta. 

valmennus perustuu

Valmennus perustuu positiiviseen psykologiaan, kokonaisvaltaiseen ihmiskäsitykseen, kristillisiin arvoihin sekä  ratkaisukeskeiseen ja sielunhoidolliseen näkökulmaan. Valmentajalla on kokemus ja näky elämänmuutoksissa olevien, sairaiden, epäonnistuneiden, syrjäytyneiden, saattohoidossa olevien sekä heidän läheisten kohtaamisesta.

valmennuksen tavoitteet

Maksuttomalla tutustumiskerralla kartoitamme yhdessä valmennuksen tavoitteet. Tavoitteiden pohjalla ovat sinun henkilökohtaiset tarpeesi ja toiveesi. Sinulla ei tarvitse olla selkeää käsitystä tarpeistasi maksuttomalle tutustumiskäynnille tullessasi. Pelkkä toisen ihmisen kohtaamisen tai keskustelun tarve riittää. Tavoitetta voidaan yhdessä tarkentaa ja muuttaa tarpeiden, toiveiden sekä muutoksen myötä valmennuksen edetessä.

TARJOAN YKSILÖVALMENNUSTA 
  • Ensimmäinen 30 minuutin tutustumistapaaminen verkossa Zoomin välityksellä täysin maksutta
  • Seuraavat tapaamiset verkossa Zoomin välityksellä 55,00 €/tunti (sis. alv. 24 %)
  • Tapaamiset kasvokkain 55,00 €/tunti (sis. alv. 24 %) sekä matka-/tilakulut sopimuksemme mukaan.

Yksilövalmennus on sinun ja valmentajan kahdenkeskinen, luottamuksellinen tapaaminen sinun tarpeistasi ja lähtökohdista käsin. 

Voit kysyä lisää ja varata aikasi joko soittamalla Eijalle puh. 050 3304940 tai alla olevalla kaavakkeella.

Lämpimästi tervetuloa!

 

ONKO SINULLA KYSYTTÄVÄÄ TAI HALUATKO VARATA TUTUSTUMISKÄYNNIN YKSILÖVALMENNUKSEEN. TÄYTÄ ALLA OLEVA LOMAKE HUOLELLISESTI YHTEYSTIETOJEN KANSSA.

YDINAJATUKSEMME

Kokonaisvaltainen ihmiskäsitys: Jokainen meistä on fyysinen, henkinen, sosiaalinen ja hengellinen arvokas kokonaisuus.

Elämän kunnioittaminen: Jokaisen elämä on ainutkertainen ja arvokas.

Positiivinen psykologia: Valmennus perustuu Positiivisen psykologian tieteeseen ja tutkimuksiin.

Positiivinen terveys: Laajennettu käsitys sairauden hoidosta koko elämää koskettavaan terveyden hoitoon ja hyvinvointiin.

Voimavarakeskeisyys: Voimavaroja ja vahvuuksia kehittämällä saavutamme enemmän kuin pelkästään heikkouksia parantamalla.

Ratkaisukeskeisyys: Murramme muureja, raivaamme esteitä ja etsimme ratkaisuja päästäksemme tavoitteisiimme.