LUENTO- JA WEBINAARIPALVELUT

Tarjoamme ja toteutamme erilaisille asiakkaille ja asiakasryhmille eri aiheisia luento- ja webinaaripaketteja.

Lämpimästi tervetuloa!

LUENTO- JA WEBINAARIPALVELUT

Järjestämme eri aihealueiden luentoja, luentopaketteja ja webinaareja sekä itsenäisesti että tilauksesta. Palvelut räätälöidään aina vastaamaan asiakkaiden tarpeita. Luennoitsijoina toimivat asiantuntijat ja pohjana kokonaisvaltainen ihmiskäsitys, positiivinen psykologia ja ratkaisukeskeinen lähestymistapa. Alla esimerkkejä luento- ja webinaaripaketeista. Tervetuloa mukaan!

ESIMERKKEJÄ LUENTOPAKETEISTAMME 

Minäkö onnelliseksi?

Tutustutaan onnellisuuden ”mini- ja tositekijöihin” positiivisen psykologian tutkimusten pohjalta. Emme useinkaan ymmärrä, miten yksinkertaisista asioista onnellisuutemme koostuu. Onnellisuutta havitellessa saattaa onnellisuuden kokemuksemme jopa vähetä. Tarkastellaan realistisesti onnellisuuden osatekijöiden merkitystä ja vaikutusta henkilökohtaisessa elämässä. Luento voidaan toteuttaa sekä verkossa että kasvokkain. Luentopaketti on kestoltaan n. 2 tuntia sisältäen luennon, materiaalin, luovat toiminnot ja ryhmänohjauksen. Tarjoamme kokonaisen luentopaketin hintaan 180 € (sis. alv). Paikanpäälle tilattuna laskutetaan voimassa oleva kilometrikorvaus.

Kolhitusta kiitolliseksi

Kiitollisuudella on positiivisen psykologian tutkimustulosten valossa erittäin suuri vaikutus onnellisuuteemme. Luennossa tarkastellaan, mitkä tekijät estävät ja rajoittavat myönteistä mielialaa sekä perehdytään siihen, kuinka kiitollisuutta voi harjoittaa ja lisätä omassa elämässä. Luento voidaan toteuttaa sekä verkossa että kasvokkain. Luentopaketti on kestoltaan n. 2 tuntia sisältäen luennon, materiaalin, luovat toiminnot ja ryhmänohjauksen. Tarjoamme kokonaisen luentopaketin hintaan 180 € (sis. alv). Paikanpäälle tilattuna laskutetaan voimassa oleva kilometrikorvaus.

Valerooleista aidoksi minäksi

Saatamme tiedostamattamme kantaa lapsuudesta saakka valeroolia. Voimme pukea tällaisen valeroolin päällemme elämän kolhuissa tai haavoissa. Miksi teemme näin? Ehkä suojataksemme herkkää, haavoittuvaa sydäntämme tai saadaksemme hyväksyntää, rakkautta, kunnioitusta ja merkitystä. Valerooleissa luonteemme upeat ominaisuudet ovat aivankuin kääntyneet virheellisesti itseämme vastaan. Tällaisia valerooleja ovat esim. suorittajan, miellyttäjän, tietäjän, humoristin, taakankantajan tai ulkopuolisen rooli. Luennolla valotamme, kuinka voimme riisua tällaisen roolin yltämme ja oivaltaa, millainen aito ja upea identiteetti sen alta paljastuu. Luentopaketti on kestoltaan n. 2 tuntia sisältäen luennon, materiaalin, luovat toiminnot ja ryhmänohjauksen. Tarjoamme kokonaisen luentopaketin hintaan 180 € (sis. alv). Paikanpäälle tilattuna laskutetaan voimassa oleva kilometrikorvaus.

Vapauteen selviytymismekanismeista ja kahlitsevista uskomuksista

Saatamme rajoittaa itseämme ja käyttäytymistämme erilaisilla selviytymismekanismeilla ja kahlitsevilla uskomuksilla. Olemme saattaneet suojautua ja selviytyä elämässämme erilaisin tiedostomattomin strategioin ja rajoittaneet käyttäytymistämme valheellisten uskomusten takia. Luennolla perehdymme siihen, mitä tällaiset selviytymisstrategiat ja rajoittavat uskomukset voivat olla sekä siihen, kuinka näistä voidaan vapautua.  Luentopaketti on kestoltaan n. 2 tuntia sisältäen luennon, materiaalin, luovat toiminnot ja ryhmänohjauksen. Tarjoamme kokonaisen luentopaketin hintaan 180 € (sis. alv). Paikanpäälle tilattuna laskutetaan voimassa oleva kilometrikorvaus.

Katse heikkouksista vahvuuksiin

Tutkimusten mukaan sekä henkilökohtainen että yhteisön kasvu on huomattavasti tuloksellisempaa, kun fokusoimme myönteisyyteen, hyvään ja  vahvuuksiin. Emme välttämättä edes itse tiedosta, millaisia luonteen vahvuuksia meillä on. Luennolla tarkastellaan optimismin merkitystä sekä luonteenvahvuuksia VIA (Value in action)
Servey – Via Character Strengths –vahvuusmittarin avulla. Luentopaketti on kestoltaan n. 2 tuntia sisältäen luennon, materiaalin, luovat toiminnot ja ryhmänohjauksen. Tarjoamme kokonaisen luentopaketin hintaan 180 € (sis. alv). Paikanpäälle tilattuna laskutetaan voimassa oleva kilometrikorvaus.

Pyydämme yhteydenottoanne täyttämällä alla oleva lomake ja painamalla lopuksi LÄHETÄ -painiketta, tai soittamalla puh. 050 330 4940. 

OLEMME SINUA VARTEN

Eija Porspakka

Sairaanhoitaja / Valmentaja

Kokemusasiantuntija

Positiivisen psykologian toimija

”Elämä on tässä ja nyt – 

elä siis tässä ja nyt ”

Teuvo Timisjärvi

Terapeutti / Valmentaja

Kouluttaja

Työnohjaaja

”Elämää koskettava kriisi, 

kutsu syvempään elämään ”

ALLA PÄTKIÄ TALLENTEILTAMME