WEBINAARIT

Täältä löydät tulevat webinaarimme sekä webinaaritalleenteemme

Lämpimästi tervetuloa!

WEBINAARIT

Järjestämme sisällöltään erilaisia webinaareja, kunkin asiakasryhmän tarpeista käsin. Webinaareissa luennoivat eri alan asiantuntijat ja niihin voi osallistua sekä kuuntelijana että keskustelijana. Osallistujalla on mahdollisuus esittää kysymyksiä, sekä ennakkoon että webinaarin aikana.  Webinaarien tavoitteena on tukea ja rohkaista asiakasta löytämään vahvuuksia ja mahdollisuuksia erilaisissa elämäntilanteissa kuten kriisin ja sairauden kohdatessa. Tervetuloa mukaan!

WEBINAARI "KUINKA SAAVUTAN YHTEYDEN YTIMEENI?" sunnuntaina 20.2.2022 klo 16 - 17.30 

Alla tuorein tallenne webinaarista, joka pidettiin sunnuntaina 20.2.2022 KLO 16-17.30. Terapeutti, työnohjaaja, kouluttaja Teuvo Timisjärvi avaa webinaarissa, mitä on yhteys ytimeen, sydämeen; mitä voivat olla muurit, jotka estävät tätä yhteyttä ja millä tavoin sydämen yhteys voidaan saavuttaa. Webinaarissa sairaanhoitaja, PPP, valmentaja Eija Porspakka kertoo YTIMESSÄ naisten valmennuksesta ja kutsuu mukaan valmennuksiin ja tapahtumiin. Katso ja ilmoittaudu mukaan www.duurissa.fi/ytimessa/

 

KYSYMYKSIÄ, KOMMENTTEJA JA IDEOITA WEBINAAREISTA

Alla olevalla lomakkeella voit esittää aiheeseen liittyviä kommentteja ja kysymyksiä. Voit myös esittää aiheen, josta toivoisit webinaaria.

JÄIKÖ WEBINAARI VÄLISTÄ? TÄÄLTÄ LÖYDÄT
 WEBINAARITALLENTEET!

OLEMME SINUA VARTEN

Eija Porspakka

Sairaanhoitaja / Valmentaja

Kokemusasiantuntija

Positiivisen psykologian toimija

”Elämä on tässä ja nyt – 

elä siis tässä ja nyt ”

Teuvo Timisjärvi

Terapeutti / Valmentaja

Kouluttaja

Työnohjaaja

”Elämää koskettava kriisi, 

kutsu syvempään elämään ”

Riitta Marjamaa

Lääkäri / Valmentaja

NLP-Mestari

Positiivisen psykologian toimija 

”Riittävän hyvä on tarpeeksi”