WEBINAARIT

Täältä löydät tulevat webinaarimme sekä webinaaritalleenteemme

Lämpimästi tervetuloa!

WEBINAARIT

Järjestämme sisällöltään erilaisia webinaareja, kunkin asiakasryhmän tarpeista käsin. Webinaareissa luennoivat eri alan asiantuntijat ja niihin voi osallistua sekä kuuntelijana että keskustelijana. Osallistujalla on mahdollisuus esittää kysymyksiä, sekä ennakkoon että webinaarin aikana.  Webinaarien tavoitteena on tukea ja rohkaista asiakasta löytämään vahvuuksia ja mahdollisuuksia erilaisissa elämäntilanteissa kuten kriisin ja sairauden kohdatessa. Tervetuloa mukaan!

TUOREIN WEBINAARIMME

Syöpä tuo haasteita vuorovaikutukseen ja ihmissuhteisiin. Pohjois-Savon Syöpäyhdistys ja Duurissa järjestivät kaikille syövän kokeneille, läheisille ja asiasta kiinnostuneille webinaarin  “SYÖVÄSTÄ SYDÄNTEN YHTEYTEEN JA HOITAVIIN SANOIHIN”  torstaina 7.10.2021 klo 18-20. Terapeutti, työnohjaaja, kouluttaja Teuvo Timisjärvi kertoi webinaarissa kommunikaation haasteista, mutta ennen kaikkea vuorovaikutuksen mahdollisuuksista, sydämen yhteydestä ja hoitavista sanoista. Kriisi on aina mahdollisuus syvempään elämään ja vuorovaikutukseen. Webinaaritallenteen voit katsoa alla olevasta painikkeesta.

P.S. Olemme editoineet ja käsitelleet webinaarivideota suojataksemme yksityisyyden! Videolla esiintyvät henkilöt ovat antaneet suostumuksensa julkaisuun!

Alla olevalla lomakkeella voit esittää aiheeseen liittyviä kommentteja ja kysymyksiä. Voit myös esittää aiheen, josta toivoisit webinaaria.

JÄIKÖ WEBINAARI VÄLISTÄ? TÄÄLTÄ LÖYDÄT
 WEBINAARITALLENTEET!

OLEMME SINUA VARTEN

Eija Porspakka

Sairaanhoitaja / Valmentaja

Kokemusasiantuntija

Positiivisen psykologian toimija

“Elämä on tässä ja nyt – 

elä siis tässä ja nyt “

Teuvo Timisjärvi

Terapeutti / Valmentaja

Kouluttaja

Työnohjaaja

“Elämää koskettava kriisi, 

kutsu syvempään elämään “

Riitta Marjamaa

Lääkäri / Valmentaja

NLP-Mestari

Positiivisen psykologian toimija 

”Riittävän hyvä on tarpeeksi”