TAPAHTUMAT

Duurissa järjestää tapahtumia ja valmennusviikonloppuja eri teemoilla, erilaisille asiakasryhmille. Järjestämme niitä asiakastarpeiden ja -palautteiden pohjalta sekä toiveiden ja tilausten mukaan itsenäisesti sekä yhteistyökumppaneiden kanssa. Tällä sivulla näet tulevat tapahtumat ja voit katsoa lyhyitä koosteita viimeisimmistä tapahtumista.

TULEVAT TAPAHTUMAT

ILOON! -RAAMATTULOMALEIRI 21.-23.7.2023  

Säynämön loma- ja kurssikeskus

Sompasaarentie 42, 79700 Heinävesi

Leirin vetäjinä: Jaakko Pirttiaho ja Eija Porspakka
Ohjelmamaksu 25€. Majoitus mökissä tai huoneessa täysihoidolla 130€-218€
Ilmoittautuminen: www.saynamo.fi tai saynamo@sana.fi tai puh 040-5764412
Säynämön loma- ja kurssikeskus, Sompasaarentie 42, 79700 Heinävesi

Ohjelma

PE 21.7.
Tervetuloa!
15.00 Kahvit & majoittuminen
16.00 Viikonlopun Startti
17.00 Iltaruoka
18.00 Raamattuopetus: Jumalan tahtoa etsimässä
19.00 Rantasauna lämpimänä
20.00 Iltapala 20.00 Rantasauna lämpimänä edelleen
LA 22.7.
8.00 Aamupala
9.00 Aamun startti
9.15 Raamattuopetus: Ilosanoma tarjoiltuna ilolla
10.15 Raamattuopetus: Jumalan lapsen vapaus ja vastuu
12.00 Lounas
13.00 Taideluontopolku
14.00 Päiväkahvit
14.30 Puuhastelua pihalla, pirtissä, pientareella tai poukamassa
17.00 Iltaruoka
18.00 Rantasauna lämpimänä
20.00 Iltanuotio & Iltapala
21.30 Iltarukous
SU 23.7.
9.00 Aamun startti
9.15 Raamattuopetus: Veden päällä vai kuohuihin?
10.15 Raamattuopetus: Kaiken lohdun Jumala
12.00 Lounas
13.00 Viikonlopun Kooste
14.00 Lähtökahvit
Hyvää matkaa!

SYDÄNLÄMPÖISESTI TERVETULOA!

 

VIIMEISIMMÄT TAPAHTUMATALLENTEET

”SINÄ RIITÄT” -VERKKOKURSSIN LUENTOPAKETTI (3 LUENTOA JA MATERIAALIT) NYT MYYNNISSÄ!

 

Miten vapautua riittämättömyyden tunteesta?

Ihmisyyteen kuuluu riittämättömyyden kokemus. Voimme kokea, että emme ole riittävän hyviä esimerkiksi vanhempina tai työntekijöinä. Jos tämä kokemus perustuu tosiasioihin, riittämättömyyden kokemus kutsuu meitä kasvuun ja kypsymiseen. Jos koemme, että emme ole riittäviä ihmisinä, on kysymys elämää lamaannuttavasta tunteesta. Samoin kuin häpeä myös riittämättömyyden tunne ajaa monenlaisiin kompensaatiotapoihin: yli- tai alisuorittamiseen, vertailuun, valerooleihin, ulkonaisten asioiden korostamiseen ja ulkoa ohjautuvaan elämään. Meidän aikamme korostaa vertailua ja riittämättömyyttä; emme ole riittävän kauniita, hyväkuntoisia, vetovoimaisia, koulutettuja jne. Voimme kokea riittämättömyyden tunnetta myös seurakuntayhteydessä, vaikka kristinuskon ydin on ansioton rakkaus.  ”SINÄ RIITÄT” – verkkokurssilla käsittelemme  syitä riittämättömyyden tunteeseen ja keinoja vapautua siitä.

Kurssi pidettiin touko-kesäkuussa 2023. Nyt sinulla on mahdollisuus hankkia itsellesi luennot ja materiaali edulliseen hintaan.

LUENTOPAKETTI SISÄLTÄÄ SEURAAVAT LUENNOT JA MATERIAALIT:

1. Mistä tulee riittämättömyyden kokemus?

2. Miten muuttaa ”riittämättömyyden” uskomus?

3. Hengellinen näkökulma riittämättömyyteen

 

Luennoitsija

Teuvo Timisjärvi (sielunhoitoterapeutti ACC, työnohjaaja, kouluttaja, KTM)

Hinta ja tilaaminen

Tarjoamme SINÄ RIITÄT -verkkokurssin luentotallenteet (3 kpl) sekä luentomateriaalit 40 euron hintaan (sis. alv). Tilaamaan pääset alla olevasta painikkeesta. Lähetämme sinulle tuotteet sähköpostiisi tilauksen jälkeen.

KIITOS!

 

Teuvo Timisjärvi

sielunhoitoterapeutti ACC

työnohjaaja

kouluttaja

KTM

Eija Porspakka

positiivisen psykologian asiantuntija

sairaanhoitaja

valmentaja

kokemusasiantuntija

VALMENTAJINA

Eija Porspakka

positiivisen psykologian asiantuntija

sairaanhoitaja

valmentaja

kokemusasiantuntija

Sirkku Timisjärvi

sielunhoitoterapeutti ACC

esh-kätilö

ekspressiivinen taideterapeutti

Ihminen tavattavissa–terapeutti ®

psykodraamaohjaaja

Teuvo Timisjärvi

sielunhoitoterapeutti ACC

työnohjaaja

kouluttaja

KTM

VALMENNUS TIIVISTETTYNÄ

valmennus

Järjestämme erilaisia kursseja ja tapahtumia erilaisille ryhmille ja yksilöille sekä verkossa että livenä. Valmentajina toimivat Duurissan omat ja valitut ammattilaiset ja asiantuntijat.

valmennus perustuu

Valmennus pohjautuu positiiviseen psykologiaan, kokonaisvaltaiseen ihmiskäsitykseen, kristillisiin arvoihin sekä  ratkaisukeskeiseen ja sielunhoidolliseen näkökulmaan.

valmennuksen tavoitteet

Tavoitteena on tukea kokonaisvaltaista terveyttä ja hyvinvointia, oman näköisen elämän löytymistä sekä vuorovaikutusta. 

ASIAKKAIDEN AJATUKSIA ”HÄPEÄSTÄ VAPAUTEEN” -VIIKONLOPUSTA

TAPAHTUMAAN OSALLISTUNEIDEN AJATUKSIA

”Mielikuvaharjoitukset olivat hyviä. Ruoka oli hyvää ja järjestelyt toimivat hyvin. Kurssi oli hyvä, sekä luennot että psykodraama. Ryhmäkoko oli sopiva. Toivon lisää vastaavanlaisia kursseja. Törmälä on hyvä paikka.”

TAPAHTUMAAN OSALLISTUNEIDEN AJATUKSIA

”Todella kiitollinen viikonlopusta ja opettavasta materiaalista. Kipu oli haasteellista kohdata, kuulunee asiaan, mutta kipuni tuli kohdatuksi – Kiitos <3 Opetus ja harjoitteet avasivat paljon, todella tasokas ja hyvä paketti! Käytännön järjestelyt toimivat hyvin – Kiitos <3 Toivon näitä kursseja lisää ja joku etäkokonaisuus olisi myös upea ”

TAPAHTUMAAN OSALLISTUNEIDEN AJATUKSIA

”Psykodraama oli hyvin mielenkiintoista, vaikka olinkin vain sivuroolissa.”

TAPAHTUMAAN OSALLISTUNEIDEN AJATUKSIA

”Mielihyvää tuotti yhteinen jakaminen. Kaikki toimi erinomaisesti! Jatkoa olisi hyvä seurata! Kiitos!”

TAPAHTUMAAN OSALLISTUNEIDEN AJATUKSIA

”Tämä avasi loistavasti omaa häpeää ja sen kohtaamista. Luennot ja draamaharjoitukset täydensivät toisiaan. Mielihyvää tuottivat sauna ja uinti sekä lauantaina tehty vaellus luonnonpuistoon. Oivalluksia sain psykodraamasta ja luennoista, jotka johtivat myös hyötyyn ja kasvuun omalla kohdalla. Illanistujaiset olivat kivat. Järjestelyt olivat loistavat. Ruoka hyvää ja nälkää ei tarvinnut kokea. Viikonloppu oli erittäin hyvä avaus omien häpeän tunteiden kohtaamiseen. Täytyy harjoitella, että oppii avaamaan itseään.” 

TAPAHTUMAAN OSALLISTUNEIDEN AJATUKSIA

”Luennot avasivat asioita. Sai olla tehtävissä, keskusteluissa oma itsensä, kuulla toisten ”samanlaisia” kokemuksia, tuntemuksia. Konkreettisia apuvälineitä sai tilanteista ja luennoista. Kohdattiin ihminen ihmisenä ja oli lämmin sekä turvallinen olo koko viikonlopun ajan. Psykodraama oli itselle todella avaava ja oivaltava juttu – silloinkin
kun ei ollut itse pääroolissa. Sai kuulla toisten asioita ja oivalluksia, ja ne avasivat myös itselle uusia näkökulmia. Tarjoilu ja majoitus olivat hyvät Ohjelma, sisältö huippuhyvä. Jatkokurssi olisi hieno kokemus.”

TAPAHTUMAAN OSALLISTUNEIDEN AJATUKSIA

”Viikonlopppu oli hyvin aikataulutettu. Tilat loistavat, mahtavaa ruokaa, hyvin jaksotettu: psykodraama – luento – psykodraama. Illanvietto oli ihana, yhdisti lisää. Jatkokursseja odottelen! Paikka loistava sekä kaikki vetäjät! Yhteishenki syntyi heti! Haastavaa oli ”ottaa vastaan” erilaista kipua, jota koki tai näki toisten kautta ja tietenkin itsessä. Mutta samalla tämä kivun näkyväksi tuleminen oli ihan parasta. Psykodraamassa oli vaikeinta olla ”lohduttamatta”. Turvallinen, avoin ilmapiiri -> HYVÄKSYNTÄ! Koko tämä viikonloppu ohjelmineen ja keskusteluineen oli huikea matka. Vertaistuki <3 yhteyden kokeminen, ohjaajien läsnäolo, avoimuus ja inhimillisyys – Kiitos <3”

TAPAHTUMAAN OSALLISTUNEIDEN AJATUKSIA

”Psykodraama oli uusi ja hyvin antoisa kokemus. Myös puitteet olivat erittäin sopivat, ihanaa ruokaa, kansallispuiston läheisyys myös plussaa ja tietty uinti + saunomismahdollisuus. Ryhmäkoko sopiva, mielellään samalle ryhmälle jatkokurssi. Eijalle vielä erityiskiitos: Olet NIIN oikeassa tehtävässä. Toivon että saat tehdä tätä pitkään eri ihmisten kanssa. Pysy aina tuollaisena kuin olet <3”

TAPAHTUMAAN OSALLISTUNEIDEN AJATUKSIA

”Kaikki toimi erittäin hyvin ja ruokaa oli riittävästi.”

TAPAHTUMAAN OSALLISTUNEIDEN AJATUKSIA

” Oivalsin, että menneisyydessä saatuja haavoja ja malleja voi parantaa ja muuttaa. Tämä oli tiivis viikonloppu. Toivoisin pidempää esim. viikon kurssia, joka mahdollistaisi väljyyttä. Järjestelyt sujuivat hyvin.”

TAPAHTUMAAN OSALLISTUNEIDEN AJATUKSIA

”Materiaalin avulla pääsen vielä käymään näitä asioita itsekseni läpi. Psykodraama oli uusi, mutta ERITTÄIN antoisa. Tuntui, että yksikin kerta avasi asioita paljon enemmän kuin mitä monta terapiaistuntoa yhteensä. Teuvon avaavat luennot, loistavat esimerkit omasta elämästä ja yleensä joka asiasta antoivat hyvän ”työkalupakin”, prosessit jatkuvat kotona. Psykodraama wauuuu! oivalluksia, monta lapsuuden traumaa avautui ja ymmärsi omaa itseään ja käytöstään paremmin. Yhteishenki ja luottamus olivat huikeita. Kiitos!”

TAPAHTUMAAN OSALLISTUNEIDEN AJATUKSIA

”Koko tämä viikonloppu ohjelmineen ja keskusteluineen oli huikea matka. Vertaistuki, yhteyden kokeminen, ohjaajien läsnäolo, avoimuus ja inhimillisyys – Kiitos <3”

VIDEOKOOSTE ”HÄPEÄSTÄ VAPAUTEEN” -VIIKONLOPUN AJATUKSISTA
YDINAJATUKSEMME

Kokonaisvaltainen, kristillinen ihmiskäsitys: Jokainen meistä on fyysinen, henkinen, sosiaalinen ja hengellinen arvokas kokonaisuus.

Elämän kunnioittaminen: Jokaisen elämä on ainutkertainen ja arvokas.

Positiivinen psykologia: Valmennus ja koulutus perustuvat Positiivisen psykologian tieteeseen ja tutkimuksiin.

Positiivinen terveys: Laajennettu käsitys sairauden hoidosta koko elämää koskettavaan terveyden hoitoon ja hyvinvointiin.

Voimavarakeskeisyys: Voimavaroja ja vahvuuksia kehittämällä saavutamme enemmän kuin pelkästään heikkouksia parantamalla.

Ratkaisukeskeisyys: Murramme muureja, raivaamme esteitä ja etsimme ratkaisuja päästäksemme tavoitteisiimme.

KIINNOSTUITKO? OLISIKO SINULLA AIHE, JOSTA HALUAISIT VALMENNUSTA JA KOULUTUSTA?

OTA YHTEYTTÄ ALLA OLEVALLA LOMAKKEELLA