TAPAHTUMAT

Duurissa järjestää tapahtumia ja valmennusviikonloppuja eri teemoilla, erilaisille asiakasryhmille. Järjestämme niitä asiakastarpeiden ja -palautteiden pohjalta sekä toiveiden ja tilausten mukaan itsenäisesti sekä yhteistyökumppaneiden kanssa. Tällä sivulla näet tulevat tapahtumat ja voit katsoa lyhyitä koosteita viimeisimmistä tapahtumista.

HÄPEÄSTÄ VAPAUTEEN -VIIKONLOPPU 26.-28.8.2022

Törmälän loma- ja kurssikeskuksessa, Etelä-Konneveden kansallispuiston portilla, Rautalammilla

Häpeä tuottaa erilaisia rooleja ja selviytymismekanismeja, joilla peittelemme itseämme, luonnettamme ja jopa vahvuuksiamme. Joku voi kantaa ylen määrin vastuuta suorittaen toimia ja tehtäviä – niitäkin, jotka eivät ole hänen vastuullaan. Toinen saattaa tehdä kaikkensa muiden hyvinvoinnin eteen – niin, että kaikilla olisi hyvä olla. Joku ”pelastaa” tilanteen kuin tilanteen huumorilla, joku vetäytymällä sivuun. Verhoudumme roolien taakse, koska pelkäämme hylätyksi tulemisen, merkityksettömyyden, arvottomuuden tai ulkopuolisuuden tunnetta.  Vietimme Häpeästä vapauteen -viikonlopun Törmälän loma- ja kurssikeskuksessa, Etelä-Konneveden kansallispuiston huikeissa maisemissa 26.28.8.2022. 

Valmentajina toimivat Teuvo Timisjärvi (sielunhoitoterapeutti ACC, työnohjaaja, kouluttaja, KTM), Sirkku Timisjärvi (sielunhoitoterapeutti ACC, esh-kätilö, ekspressiivinen taideterapeutti, Ihminen tavattavissa–terapeutti ®, psykodraamaohjaaja) ja Eija Porspakka (sairaanhoitaja amk, Positiivisen psykologian asiantuntija, valmentaja). 

Ohjelmassa oli aihetta käsitteleviä ja syventäviä luentoja, keskusteluja ja harjoitteita. Työvälineenä käytettiin psykodraamaa. Saimme pysähtyä ja kuunnella sisäistä lastamme, piilotettuja tunteita, arvottomuutta, pelkoa, syyllisyyttä ja häpeää; sallia kokemuksille tilaa ja ottaa vastaan meille tarkoitettu hyvä, rakkaus ja armo. Nautimme Törmälän täysihoidosta ja upeasta tarjoilusta. Emäntä valmisti ruoat itse paikan päällä hyödyntäen lähiruokaa sekä huomioiden erityistarpeet. 

Osallistujapalautteen perusteella viikonloppu koettiin erittäin hyödylliseksi ja onnistuneeksi ja vastaavanlaisia viikonloppuja toivotaan lisää.

Hyvä on jatkaa matkaa eteenpäin.

Kiitämme kaikkia mukana olleita ja toivotamme jokaisen tervetulleeksi tuleviin tapahtumiin!

 

VIDEOKOOSTE VIIKONLOPUSTA
TULOSSA JATKOA HÄPEÄ & ARMO -TEEMALLE!
TOIVOTAMME SINUT LÄMPIMÄSTI TERVETULLEEKSI TULEVIIN TAPAHTUMIIN!
VALMENNUS TIIVISTETTYNÄ

valmennus

Järjestämme erilaisia kursseja ja tapahtumia erilaisille ryhmille ja yksilöille sekä verkossa että livenä. Valmentajina toimivat Duurissan omat ja valitut ammattilaiset ja asiantuntijat.

valmennus perustuu

Valmennus pohjautuu positiiviseen psykologiaan, kokonaisvaltaiseen ihmiskäsitykseen, kristillisiin arvoihin sekä  ratkaisukeskeiseen ja sielunhoidolliseen näkökulmaan.

valmennuksen tavoitteet

Tavoitteena on tukea kokonaisvaltaista terveyttä ja hyvinvointia, oman näköisen elämän löytymistä sekä vuorovaikutusta. 

VALMENTAJINA

Eija Porspakka

positiivisen psykologian asiantuntija

sairaanhoitaja

valmentaja

kokemusasiantuntija

Sirkku Timisjärvi

sielunhoitoterapeutti ACC

esh-kätilö

ekspressiivinen taideterapeutti

Ihminen tavattavissa–terapeutti ®

psykodraamaohjaaja

Teuvo Timisjärvi

sielunhoitoterapeutti ACC

työnohjaaja

kouluttaja

KTM

YDINAJATUKSEMME

Kokonaisvaltainen ihmiskäsitys: Jokainen meistä on fyysinen, henkinen, sosiaalinen ja hengellinen arvokas kokonaisuus.

Elämän kunnioittaminen: Jokaisen elämä on ainutkertainen ja arvokas.

Positiivinen psykologia: Valmennus ja koulutus perustuvat Positiivisen psykologian tieteeseen ja tutkimuksiin.

Positiivinen terveys: Laajennettu käsitys sairauden hoidosta koko elämää koskettavaan terveyden hoitoon ja hyvinvointiin.

Voimavarakeskeisyys: Voimavaroja ja vahvuuksia kehittämällä saavutamme enemmän kuin pelkästään heikkouksia parantamalla.

Ratkaisukeskeisyys: Murramme muureja, raivaamme esteitä ja etsimme ratkaisuja päästäksemme tavoitteisiimme.

KIINNOSTUITKO? OLISIKO SINULLA AIHE, JOSTA HALUAISIT VALMENNUSTA JA KOULUTUSTA?

OTA YHTEYTTÄ ALLA OLEVALLA LOMAKKEELLA