KORJAUSTILASSA -KOULUTUKSET

Korjaustilassa -koulutukset toteutetaan Yksin armosta yhdistyksen toimesta.

KORJAUSTILASSA KOULUTUKSET

Oletko huomannut, että meidät on ”heitetty” tänne ilman käsikirjaa, käyttöohjetta? Olemme enemmän tai vähemmän rikki. Joku kokee säröä, toinen kokee olevansa täysin palasina, ehkä siruina. Voiko paloista koota uutta? Entä sirpaleista? Voiko särkymisen kuten avioeron, pettämisen, hylkäämisen, sairauden, masennuksen, yksinäisyyden ja häpeän keskellä kokea kokonaisuutta? Voiko särkymisen nähdä mahdollisuutena uuteen?

Uuden uutukaisessa ”KORJAUSTILASSA” -koulutuksessa tutkimme, kuka olen? millainen olen? miksi olen? Koulutuksen perusteina ovat Raamatun kokonainen ihmiskäsitys, rakkaus, totuus, vapaaehtoisuus, aitous ja läsnäolo. Jokainen osallistuja sekä hänen kokemuksensa ja ajatuksensa ovat arvokkaita ja uniikkeja. Kouluttajat Jaakko Pirttiaho ja Eija Porspakka lähestyvät aiheita armollisesti ja inhimillisesti. Kursseilla he nostavat esille asioita, joista kristillisessä kentässä on vaikea puhua ja tuovat oman kokemuksensa & Raamatun kautta toivoa ja uskoa. Vertaistuen ja yhteisöllisyyden merkitys on suuri.

Koulutus sisältää neljä, eri aihepiirin kurssia. Jokainen kurssi koostuu kuudesta kahden tunnin verkkotapaamisesta. Tapaamisissa Jaakko Pirttiaho tuo oman elämän kokemuksista ja Raamatusta esille, kuinka sirpaleista luodaan uutta. Eija Porspakka ohjaa ryhmäkeskusteluissa ja kokemuskouluttajana. Koulutus perustuu vapaaehtoisuuteen ja aitouteen. Verkkotapaamisissa saa kysyä ja keskustella, ja tapaamisiin voi osallistua myös kuuntelijana. Tapaamisissa on mahdollisuus keskustella pienryhmissä.

OLEMME SINUA VARTEN

Eija Porspakka

Sairaanhoitaja

Valmentaja

Kokemusasiantuntija

Positiivisen psykologian asiantuntija

Jaakko Pirttiaho

Blogisti

Kirjailija

Raamattu-opettaja

Toiminnanjohtaja Yksin armosta ry.